'Fame' School Musical

'High School Musical', Disney nagypapi nélkül. Így jellemzhetnénk a 'Fame' című musicalt, amit már eleve mozivászonra szabtak, ebből kifolyólag számíthatunk emeltszintűbb minőségre. A trailert már betettem nektek pár évszázaddal ezelőtt, remélhetőleg még ki is dobja annak a kereső, aki lemaradt róla, vagy nosztalgiázni akar.

A soron következő lépés a beharangozó után egy kis soundtrack ízelítő, és poszterek, amiket majd később hozok csak, de helyette egy rövid ismertető:

"A feldolgozásban a 'Fame' tehetséges táncosok, énekesek, valamint színészek sorsát követi nyomon négy éven keresztül a New Yorki Művészeti Gimnáziumban: Elért sikerek, hogyan bírkóznak meg külvilággal, és egymással, mély barátságok, futó románcok, és önmaguk felfedezése"- tökéletesen becsomagolták a nagy semmit, történetileg szerintem semmi újat nem fog mutatni.

Premier szeptember 25-én, még többnyire ismeretlen tinédzser sztárok garmadájával:
Kay Panabaker, Asher Book, Naturi Naughton, Anna Maria Perez De Tagle, Walter Perez, Paul Lacono, Paul McGill, Collins Pennie, Kristy Flores, és Kherington Payne



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése