Zac meg Orson - A Trailer

Na, hát úgy tűnik ez a mai már afféle trailer-nap lesz. Máté már hozott nektek két finomságot, íme hozom a harmadikat, ami nem más, mint a Zac Efron főszereplésével készült film, a „Me and Orson Welles” bemutatója.
Röviden a történet: 1937-ben, New Yorkban járunk, ahol a 17 esztendős Richard (igen, ő Zaccy fiú) rájön, hogy untatja a suli, inkább színészkedne. Be is kerül az Orson Welles által rendezett színdarabba, ami nem más, mint Shakespeare Julius Caesarja. Richard aztán beleszeret egy idősebb nőbe (őt Claire Danes játssza, akit én ugyan szépnek nem mondanék, de van benne valami különleges, ami miatt nagyon szívesen hasonlítanék rá), és természetesen nagyon sok mindent megtanul a színház világáról. Nekem olyan nagyon drámainak hat az egész, szóval biztos vagyok benne, hogy itt leginkább a színház sötét világáról van szó.
Hát… igazából nem tudok mit mondani. Zac Efron miatt tuti hatalmas siker lesz a tinilányok körében, amit egyáltalán nem bántásként mondok, ha eljut hozzánk moziba, én is ott fogok ülni nyálcsorgatva, mert ezeket a képsorokat elnézve, hűamindenit a srác, mondhattok bármit.

Írta: Bebe

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése