pix pack: promo poszterek- 2.0

desperatehpromo01b0c91.png
Újabb promóciós multipack menü, kedvenc Született Feleségeinkkel a főszerepben. Elegáns, titokzatos, és sikkes, mint a női nem úgy általában. A felső képen (balról-jobbra) Marcia Cross, Eva Longoria, az alson pedig Felicity Huffman, és Teri Hatcher. Az összképet, amin a négy grácia, plusz Dana Delany is mind helyet kapott itt nézhetitek meg.

Az idén Drea De Matteo is csatlakozni fog a szereplőgárdához, mivel Ő lesz az ez évi "új szomszéd"a Lila Akác közben, Angie Bolen néven. A színésznőt a Jó Barátok spin-off Joeyból ismerhetitek, Ő alakította Joey nővérét, Ginát. Nekem jöhet, reméljük, hogy majd tényleg jó választásnak fog bizonyulni.

A DH hatodik szezonja Szeptember 27-én indul, az ABC csatornán, akik lépést tartanak a tengerentúli fanokkal, azok minden bizonnyal már egy nappal utána figyelemmel kisérhetik a feleségek legújabb kalandjait. Nekünk, akik a magyar epizódokat követik nyomon, szintén nem kell búsulni, mert szerintem pont így Ősz elején az ötödik évad is folytatódni fog a Tv2-n, vagyis ajánlom nekik, hogy folytassák.
desperatehpromo026bbf0.png

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése