himym- a harmadik évad


A nevetés gyógyír. Ez egy orvosilag még valószínűleg nem bizonyított tény, de a közhiedelem hisz benne, és ami azt illeti Én is. Ez lehet a titka annak, hogy az "Így jártam anyátokkal" harmadik szezonja nincs kifulladva, a poénok ugyanúgy röpködnek a levegőben, és remekül eggyé tudnak válni a történetszállal, nem érzed úgy, hogy nagyon rád vannak erőltetve. Az meg hab a tortán, ez a húsz perc tényleg szintre tudja emelni a jókedvedet. Azonban, kicsit a drogokhoz is hasonlatos, ugyanis ez is függőséget okoz. De Én azt mondom inkább ez, mint a heroin.

A negyedik évadban számítottam rá, ám előbb kopogtatott az ajtón Britney Spears, amitől meg igazán elkerekedtek a szemeim, hogy több epizódra volt szerződtetve, végig abban a hitben voltam, hogy egy rész erejéig betolták, aztán "aurevoir"-t intettek neki. A szende szűzike sztereotípia kissé irónikusan hatott az énekesnő eddigi életéhez mérve, ám elég jól beleszokott a szerepébe, az első tíz perc után már nem is volt olyan idegen a HIMYM környezethez képest. Azt azért persze a világért se mondanám, hogy váltson melegcsákányt, szóval éneklésről színészetre, de helyt állt a kicsike, az tény.

Körülbelül a második évad vége felé derült ki számomra- igen az információ áradás csak úgy süvít a szélsebességtől, ahogy hozzám közeledik-, hogy a Barney-t alakító Neil Patrick bezony homoszexuális. Azért, srácok, valljuk be, hogy ilyen hitelesen hozni gyakorlatilag a személyisége ellentétét, a szingli szex, és nő vadászt, ehhez kell tehetség. Plusz, az Ő karaktere nélkül jelentősen veszítene a sorozat a feelingjéből, és Mi sem lennének tudatában annak a sok "okosságnak"- citrom törvény, platina szabály, para-szemek, elméleti pacsi-, amivel ma már mind bölcsebbek vagyunk egy fokkal. Bebével- akit szintén sikerült megfertőzni a sorozattal-, már ki is néztük magunknak a "Tesó-kódexet" az amazon.com-on. Na, jó Ő nézte ki, és mutatta meg Nekem, de ez részlet kérdés emberek, lényeg, a lényeg, hogy kell egy ilyen.

No, de a sorozat neve, nem véletlenül "Stinson Show", szóval illik hozzátenni azt is, hogy a többiek sem maradnak alul, épp ellenkezőleg, mindenki szerethető, így amikor kedvencet kéne megnevezni, nehéz gondban vagyok.

10/10 - ezen nincs is mit ragozni, sőt csendben még egy "beszt-szitkom-evör!" felkiáltást is megkockáztatok, hiába van még nekünk egy kultsorozat "Jóbarátok", szeretés van, és kész.

1 megjegyzés:

Viv 2009. augusztus 14. 15:19  

neil patrick meleg?!anyáááááád:OOO barneylove(L)

Megjegyzés küldése