klipremierek rövidre vágva

Nagyobb lélegzetvételű posztszünet, nagyobb lélegzetvételű bejegyzés. Méghozzá klippremier, többes számban, bővített változatban.

Paramore: "Ignorance"
A bandát bekaszlizták egy sufniba, ahol Haylie Williams kiélo cowgirl hajlamait, és a villanykörtével, meg annak a drótjával lasszózik. De, komolyan, ennyiről van szó, és tegyük hozzá, hogy mégis kegyetlen jól mutat, valami miatt. Ami a számot illeti, izgis tennivalóim tára bővülni fog egy dalszövegfordítással, valószínűleg.

Pixie Lott: "Boys And Girls"
Ujjal mutogatnak rá, mert idézem "she's like Lady Gaga". Pedig tudtommal nem lett levédetve a barnított lábszár mutogatás, és a bulizós, slágergyanús dalok gyártása, ja és a szőke búrát, se felejtsem. Ráadásul ez a Pixel, illetve Pixie nem kanyarodott el abba az irányba, amire már felkiáltasz: "Ez már sok!" esetleg két kával: "Sokk!" Szóval, kiérzhettétek a szavaimból, meglettem véve, de kilóra ám.

Scarlett Johannson feat. Pete Yorn: "Relate"
A címszereplő személyek összeálltak, kiadták a videóklipjüket a címszereplő dalhoz, és majd lesz egy duett album is "The Break Up" címmel, szeptember 15-én. Megszokott színvonal, maga műfajában igényes, egyedüli gond vele, hogy nem az enyém. Mármint a műfaj. De nem bánom, Scarlett karakteresen kellemes hangszínét el nem tudnám képzelni, egy populáris, listaostromló szám hangzásához.


Ki tudja, lehet, hogy még belebotlom néhányba a szokásos köröket róva a neten, majd akkor lehet, hogy lesz második rész is. Addigis, ha eddig még nem tettétek meg, jó zene hallgatást, és videó nézést, vagy újra lejátszást!

Írta: Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése