it's miley bitch!


A "Teen Choice Awardsot" ugyan lusta voltam végigülni, de amin lehet csámcsogni, arra úgyis mindig kellő figyelem irányul a bulvármocsokban, hát most íme, it's Miley bitch!

Ezzel nem Miley kéteseredetű foglalkozására tettem célzást- mielőtt nekem esnétek-, hanem Britney Spearsre. Történet ugyanis, hogy "másik" nevén Hannah Montana előrukkolt egy új számmal, ami szövegileg, és hangzásilag is hű maradt a flitteres, arany-ezüst, szőke parókás imidzshez, azonban ez a tálalás le lett cserélve.

Indoknak sokan azt jelölik meg, hogy Miley már nagyon fel akar nőni, és akkor most ezért ilyen Brittes jelmezt húzott, ami azt jelenti, hogy szinte semmit nem vett magára. Ez nem is zavart volna. Annyira.
De hol hagyták el a stílusérzéküket ezek? A "Party In The USA" bármelyik buli válogatás lemezen helyet kaphatna. Már amelyek a tizenkétéves korosztálynak készültek. Ehhez, hogy az életbe jön egy sztriptízrúd- egy fagyis kocsi tetején, amivel nagyon összeillik, ugye-, és a dögösnek szánt vonaglás?

Ezek annyira vannak összhangban, mint Paris Hilton és az Odaát, amiről már volt cikkezve, csak linket most nem kaptok, mert nincs kedvem megnyitni még egy ablakot kimazsolázni, ott a kereső.

Ha Miley már annyira be akarja bizonyítani, hogy nagykislány, kezdetnek tákoljon már össze egy normális rockszámot, mondjuk, mert hangi adottsága ahhoz van, ne az ilyen tingli-tangli színvonalon folytassa. Az, ha most többet megmutat a formás virgácsaiból, lehet, hogy jól néz ki, de csak távolabbra esett az érettségi bizonyítványától. Értékelem Én, hogy halad, csak az a gond, hogy rosszfelé.

Ha csak a vágya nem épp az, hogy egy go-go bár elismert sztár táncosa váljon belőle, de ezt erősen kétlem. És igen, még mindig videóáramlás.

Így visszaolvasva talán kicsit túl keményen nyomtam itt a rizsát, és hozzá kell tennem, hogyha eltekintünk ettől az előadásbéli problémától, azért úgy maga a fellépés semmi kivetnivalót nem hagy maga után, helyén vannak a hangok, és a tánc is egyaránt. Még ennyit akartam csak. Ja, meghogy:

Írta: Máté

2 megjegyzés:

matt 2009. augusztus 12. 23:43  

nem tudom, úgy nagyon nagy vonalakban egyetértek veled, mert 1, szar a dal, 2, nagyon nem volt odaillő a körítés, bár mondjuk nem tudom a ruhával mi bajod xD lány ismerőseim nagy része iylenekben feszít nyáron, except a magassarkút.

Máté 2009. augusztus 13. 0:42  

A felszereléssel nincsen bajom, inkább azzal,hogy amihez hordja. Egyébként ja, picsagatya forevör. Főleg, ha le van barnítva a láb.

Megjegyzés küldése