színpadra születve

Selena Gomez is beállt Disney kortársai közé a sorba, és kiad egy albumot. Annyiban más a felállás, hogy szólózást sztornózta, helyette bandában nyomja, amely a The Scene nevet viseli. Reszkess Haylie Williams? Egyelőre a Paramore- szerintem-, nyugodt éjszakák elé néz, mert az első kislemez a harminc másodperces ízletítőt elhallgatva, nem az igazi.

A "Falling Down" részlet refrénje az elnyújtott "You"-kall lerúgta a pontot az "i" tetejéről. Kőkemény szilárdtsággal nem jelenthetem ki, amíg nem volt egy randevúm az egész számmal, persze.

A Gomez leányzó alaposan ki is lett faggatva a témával kapcsolatban: "A bandám egyszerűen csúcs! Imádom őket!"-, remélhetőleg ez fordítva is így van. "Az együttes a nevét rólam kapta, az emberek gyakran hívnak viccelődve 'színpadra születettnek' szóval úgy gondoltam poén lenne e miatt"-, osztotta meg a világgal Selena. Vagyis körülbelül, mert tudjátok a "scene" szó elég sok mindent takar, ami a színészethez köthető (színpad, jelenet, hogy csak párat említsek), a "wannabe scene" becenévvel se tudtam túl sok mindent kezdeni, elég hasracsapott egy fordítás kerekedett ki belőle, de fő mondanivalója azért megmaradt: a csajnak van humorérzéke.

Nyers, hántolatlan információk sem hiányozhatnak: egy "vicces, energikus, és erőteljes" albumot ígértek a népnek, méghozzá szeptemberre, Kiss&Tell névvel.

Végszóként, pontosítva végdalként íme a Falling Down-ból beharangozó kis szösszenete:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése