délelőtti mókázás: high school toleranica by megan fox


A rovat létrehozásának ötlete részemről megvan szavazva, Béjb.

Ezen a délelőttön, most kevésbé viccesebb, de nagy igazságokat tár elénk, hogy hogyan kéne a világnak viselkednie. Mert hiába összpontosít Megan Fox a gimnáziumokra, azért lássuk be, hogy általánosítva ez az egész bolygónkra igaz.

De talán egy kicsit előreszaladtam, szóval az elejéről, sorjában. Ez, nem vagyok vele tisztában, hogy pontosan mihez kapcsolódó kampányvideó, csak annyit, hogy köze van Meganhöz- mert Ő szexuáliskodik a videóban-, és a Jennifer's Body szeptemberi filmjéhez-, mert a végén oda van írva-, és így kábé ennyi.

Fox arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a gimis atmoszféra mennyire kemény, és kitartást igénylő, az olyanok számára, akik egy kicsit is eltérnek a megszokott formaságoktól, ebbe szinte minden beletartozik: divat, nemi orientáció, zenei ízlés, vélemény, és állás foglalás egyes dolgokról, származás, és még csak sorolhatnám. Arra bíztat, hogy az ember nem adhatja fel Önmagát.

Megan megmondta a frankót, a maga dögös, és szókimondó stílusában, ez tény. Ugyanakkor, habár egyetértek a mondanivalóval, azt kell, hogy mondjam, azoknak a bizonyos többiekre, ha be lenne mutatva nekik ez a videó, vagy esetleg a szemük közé lenne mondva ugyanez, nem fejtené ki a kívánt hatást, mindig lesz egy olyan valaki, aki rávágja, hogy: de... és a legnagyobb lelkinyugalommal folytatja.

Ezzel senkit se akarok elkeseríteni, és bíztatni, hogy illeszkedjen a hím, illetve nőstény sablonhoz, de túlélni véleményem szerint csak úgy lehet, ha legalább egy kicsit alkalmazkodsz a tenger sodrásához, de közben az erkölcsi értékeidet, és elveidet nem adod fel. Ja, jól látjátok, tényleg nehéz.

Írta: Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése