a következő courtney love

Feltörekvő tinisztárokból sosem, vagy éppen elég, mindegy. Ígyis, úgyis kapod, vagy nem kapod őket. Most éppen bővelkedő időszakban vagyunk. Taylor Momsen, a Gossip Girl kicsi Jenny Humphrey-ja már nem is olyan kicsi, és itt nem (csak) a testdomborzatára célzok.

Nyoma sincs a szűzies szemtakargatásnak, ha rávetül a reflektor fénye, ebben közrejátszhat a kiskorától kezdve megszerzett rutin, amitől két lábbal, és rettenthetetlen magabiztossággal áll a földön. És a mikrofon előtt. Egy ideje már nyomon követhetjük a Pretty Reckless- Tay együttese-, munkásságát, ami alatt az élő fellépések vannak értve. Youtube a vastagon szedett nevekre kiad párat, próbáljátok csak ki!
Na, de ott tartottam, hogy live, meg követés, igen. Szóval megjelent két demo, ezeket le is lehet csekkolni a banda hivatalos myspace oldalán. Az imént említett videószolgáltatóra is gyorsan felkerültek a dalok, alias Zombie, és He Loves You.

Tetszetős. Olvastam már olyat is, hogy Curt Cobain szerelmének, Courtney Love utódjának is tartják. Szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy ezzel egyetért-e, avagy sem. Az viszont bomba biztos, hogyha a színpad egy tenger, akkor Momsen előadásával grandiózus hullámokat tud csapni.


Pretty Reckless- Zombie

Pretty Reckless- He Loves You

Hm, tudjátok mit? Én már nagyon várok egy albumot.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése