hírfolyam

Mazsolázgattam egy kicsit, és egy hírkosár kerekedett ki belőle, különálló posztot mindhez bevallom, ahogy egy férfihez illik, lusta lettem volna írogatni. Ha gondoljátok ebből csinálhatunk rendszert is, bár ismerem a népet, a háromnegyedéről biztos értesült már, és nem érzi szükségét.

Bebe hamarosan fog jönni a "délelőtti mókázás" rovatával, de nem tudok ellenállni, és dupla porciót kaptok! Gossip Girl bakiparádé egyenesen a második szezonból!

Twilight Saga tetralógiájának (van egyáltalán ilyen?) befejező része, a Breaking Dawn kissé erősebb korhatáros besorolást üthet meg, aggodolamora viszont semmi ok: "A rajongóink a korhatár vonalon belül vannak, semmi szükségét nem látom annak, hogy minden erőszakot, durvaságot a szemük elé tárjunk."

Lady Gaga Jeruzsálembe látogatott, ha jól tudom, koncertezés ügyben, ahol eléggé megvolt szeppenve, és a mély vallásosságra tekintettel eltért az extrém módozatoktól, és szolídabb göncökre váltott, a hatás kedvéért még egy méretes ezüst keresztet is a nyakába akasztott.

Lehet, hogy ti már képben vagytok, Én azonban most értesültem róla, hogy szeptember 14-én jön az új Muse album, 'The Resistance' címmel.

Ha, már rock, akkor Red Hot Chili Peppers is abbahagyta a szünetelést, az Ő visszatérésük októberre várható. "Nem szabhatod meg az embernek, hogy játszon, vagy ne játszon, ahogy azt sem, hogy mikor legyen, illetve ne legyen kész erre"- nyilatkozta a négyes tagja, Smith. Hű, srácok, az Őszt egyre jobban várom.

Amanda Seyfried a Jennifer's Body jóvoltából címlap lány lett- ismét-, az allure magazin fedőlapját ékesíti, mégpedig a szeptemberit.

Tíz dolog, amitől az USA más lenne, ha Britney Spearst elnökké választanák. Személyesen Britt tárja elétek az ötleteit, a David Letterman show kíséretében. Nyugalom, nem kell komolyan venni.

A True Blood rekordokat döntött amerikában, 4,5 millió nézőt tudhatott magáénak a sorozat, a legutóbbi epizód leadásakor. Mi mindig is tudtuk,hogy ez az igazi, ha vámpírokról van szó, ugye Bebe?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése