Jennifer's Body OST

Jennifer teste nem sokáig marad érintetlen. Semmi pornosztikusra nem kell gondolni- bár lehet, hogy nem is gondoltatok, csupán nekem van ilyen menthetetlenül piszkos egy fantáziám-, csupán annyi van, hogy a szeptember közeleg, ergó jön Diablo 'Juno' Cody féle pompon lány horror, a Jennifer's Body. Megan Fox, és Amanda Seyfried, de azt hiszem főleg Megan miatt felkapott téma lett nálunk a blogon, és most eggyel több indok van arra, hogy szeressük, mégpedig a soundtrack.

Oké, nem most vagyok a legváltozatosabb kedvemben, és három nap leforgása alatt ez már a trillióbilliomodik album sneak-peak, de teheték Én róla, hogy ennyire el vagyunk árasztva velük? Na, ugye!

Paramore, All Time Low, Little Boots, Florance, and The Machine, Cobra Starship, Panic at The Disco, Black Kids, Lissy Truille, Dashboard Confessional, Screeching Weasel, Silversun Pickups, Cute Is What We Aim For, Low Shoulder, White Lies, The Sword - Ez lenne az előadó lista, a vastagon szedetteket kifejezetten csípjük, a dőlt betűseket meg ismerjük, a többiek meg nekem még no-name státusz, egyelőre. A teljes CD pedig jöhetne már, mert jóra sikeredett.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése