"When In Rome" trailer

Kristen "bombasztikus" Bell a romantikus komédiák királynőjének, Julia Roberts babérjaira tör, ehhez nem fér semmi kétség. És ahhoz sem, hogy jól áll neki. Úgy értem, kis kicsi, szőke haj, széles, szívbőljövő mosoly, ez tipikusan az az alapanyag, amelyekből ezeknek a filmeknek a reményvesztett hősnőit gyúrják.

A jövőben, a közeliben mégpedig, három ilyesfajta vígjátékkal futhatunk össze- reményem szerint a moziban, és nem holmi marketinghiányt szenvedett dévédéként a sarki kölcsönzőben-, ahol a Bell nőszemély szöszke feje megjelenik. "You Again" (amiről már cikkeztem), a "When In Rome" (amiről most olvastok), és a "Couples Retart" (amiről majd írni fogok).
Igen, fel lehet horkanni, hogy itt is szingli nő az elején, sok viszontagság után kapcsolatban élő nő a végén. De, ha viccesen csinálják- a trailer alapján pedig úgy, és nagyon remélem, hogy nem lőttek el minden jó poént-, akkor ezek olyan szórakoztatóak, és vidítóak tudnak lenni, nem? Ami után az ember hátradől, hogy ez de jó volt!

Kristen lamour tartozéka Josh Duhamel, mellesleg, akit a női szívek megdobogtatásának célját szolgálja. A lényege meg annyi, hogy kell Bethnek egy pasi, kíván egyet, de nem vigyáz eléggé, és többet is kap, miközben Ő csak egyet akar. Szavak helyett, beszéljen a trailer:


Ja, és a soundtrack átlagonfelüli jónak ígérkezik, erre sem felejtik el a végén felhívni a figyelmet.

Írta: Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése